Open Close

Samsø som innovationsramme i undervisningen

Af projektleder Trine Balskilde Stoltenborg
Kategori: Uddannelse

Innovation og markedsføring er på skemaet hos de studerende på Skovskolen (Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning) på Københavns Universitet, og en af casene, de skal tage udgangspunkt i og udvikle, er Samsø golfbane. Det skal ske i et undervisningsforløb med Malene Lundén og Trine Balskilde Stoltenborg.

innovationSamsø er et godt eksempel på innovation i samskabelse og succesfuld markedsføring heraf. Energiakademiet skal sammen med folk fra CphLearning.dk, der har beskæftiget sig med området i forsknings- og rådgivningsmæssig henseende, klæde de unge på til at kunne det samme. De vil med udgangspunkt i historien om Samsøs vej til Vedvarende Energi Ø og ved at stifte bekendtskab med bl.a. golfbanen og dens bæredygtige tiltag, få adgang til en række værktøjer, de kan anvende i et videre forløb med projektudvikling på Samsø.

Udover at det er vejen til de unges hjerner, er håbet med det samske undervisningsforløb, at det også er vejen til de unges hjerter og måske asfaltering af vejen, der kan få dem til at flytte til Samsø. Dygtige unge mennesker kan Samsø ikke få nok af!

Link til skovskolen her
Link til uddannelserne her og her.

Leave a comment

All fields marked (*) are required