Open Close

College af Atlanten Maine, er nu udnævnt til det grønneste universitet i Amerika

Sierra er et nationalt magasin som udspringer af Sierra Club, Amerikas største og mest indflydelsesrige græsrods miljøorganisation, med mere end 2,4 millioner medlemmer og tilhængere landsdækkende. Sierra Club arbejder for at sikre sundheden for vores samfund, beskytte dyrelivet,og bevare vores resterende vilde steder gennem græsrøddernes aktivisme, offentlig uddannelse, lobbyarbejde,og retssager.
For mere info Udnævnelse er undersøgt af Sierra magasin, et nationale amerikansk magasin grundlagt af Sierra Club. Sierra Klubben består af 2,4 millioner medlemmer og har eksisteret siden 1892. Sierra Klubben er en græsrodsforening som arbejder og virker over hele USA.

Skærmbillede 2016-09-09 kl. 10.22.57

Tilbage til udnævnelsen af College af Atlanten til at være det grønneste universitet i Amerika ” Cool Schools ” rangerende .
Universitetet startede på 15 pladser, fra sidste års placering og rangordning af 16 indstillet. Til at i år at besætte 1 pladsen “
Sierra påpegning af COA på 1 pladsen i år, skyldes universitetets ledelses store succes og grundig planlægning af hvordan bæredygtighed i praksis kommer helt tæt på lære og studerende via læseplanerne for alle studerende. Universitetet har skabt en klar vision ved tydeliggøre at College of Atlantic vil arbejde for at udfase fossile brændsler , og arbejde med at de studerende lære hvordan og hvilke alternativer af teknologi der er tilsted. Det er muligt at omstille til 100 procent elektricitet og det kan komme fra vedvarende energikilder.

Læs om udnævnelsen

COA “Vi er beærede over at modtage denne form for anerkendelse for de miljømæssige forpligtelser, vi har foretaget os, siden at vores første studerende gik gennem vores døre i 1972 , ” COA præsident Darron Collins ’92 sagde . “Jeg tror, at vores høje placering på Natur og Miljø er en indikation af, at , vores ‘ greenness ” ikke kun angår, antallet af opsatte solpaneler i lokal området , du kan installere i et givet år. Det hele handler om, hvordan visionen er indlejret i alle dele af universitetets helhed på områder som økologi , miljø og bæredygtighed og hvordan fungere det i praksis i de studerendes studieordningen.“

Leave a comment

All fields marked (*) are required