Open Close

Nyt lederkursus i bæredygtighed

Vi er stolte af at kunne løfte slørret for 20 år udvikling med teknologi – lovgivning og bred folkelig opbakning, nu er sammensat til formidling og livslang læring. Vi har taget alt vores erfaring og fremkaldt i flere slags væsker. Fremkalder,- stopbad,- og fixer. Vi kan ikke hænge noget op i ramme og glas, men ønsker at alle vores kommende aktøre bliver klogere og selv kan stå distancen når der skal arbejdes med lokal bæredygtig udvikling i organisationen, hjemme hos dig selv eller i din region.

Hvis du læser energiakademiets formål ligger dette her nye kursus, som en prototype inden for energiakademiets formål.

§ 2 Formål

Foreningens formål er at virke for udvikling af kompetencer indenfor bæredygtig samfundsudvikling og formidling af viden om helhedsorienterede samarbejdsprocesser.

Foreningen skal desuden virke til fremme af samarbejdet mellem borgere, erhvervsliv, myndigheder og forsknings- og uddannelsesinstitutioner med udgangspunkt i Samsø som et bæredygtigt lokalsamfund.

Kurset er et tredages forløb og afholdes på Samsø den 3.9 – 6.9 – Kurset er fuld tegnet men hvis du ikke vil vente til næste år så ring til Malene Lundén 20964458