Open Close

Akademiet i Japansk magasin

Det ansete Japanske Arkitekt Magasin, Bio City bringer en god artikel om Samsø Energiakademi.

Samsø Vedvarende Energi-Ø er internationalt, stadig en god historie !

Samsø har arbejdet sammen med Japan i mange år og er stadig i rigtig god kontakt

Søren Hermansen er engageret i Japans  nyetablerede vedvarende energi fond.

.


3 comments

 1. Jimmy Flindt siger:

  Det er dejligt at se, at Samsø som Danmarks førende VE ø er med til at markedsføre udnyttelsen af de vedvarende energikilder i et land som Japan.

  Samsø er hermed med til at markedsføre hele Danmark som en miljøvenlig nation i en stor del af fjernøsten.

  I fortjener al mulig anerkendelse og respekt for jeres indsats på VE området på Samsø. Mit håb er, at Samsø vil danne præcedens for resten af Danmark og verden for den sags skyld. I det omfang EU formandskabet skal bruges til at promote udnyttelse af de miljøvenlig VE kilder kan man kun håbe på, at den danske regering vil henlede opmærksomheden på Samsø.

  • Jimmy Flindt siger:

   Nordisk Folkecenter for Vedvarende Energi i Thy fik mandag den 29. September 2011 besøg af Japansk fjernsyn, NHK, jf nærmere på folkecentrets hjemmeside: http://www.folkecenter.dk/dk/news/fc/NHK/

   Så noget tyder på, at udnyttelsen af de vedvarende energikilder i Danmark har skabt stor interesse i Japan. Måske den skærpede interesse for udnyttelsen af de vedvarende energikilder i Danmark fra japansk side skal ses i kølvandet på jordskælvet, tsunamikatastrofen og ulykken på Fukushima A-kraft værket i marts måned 2011 og den efterfølgende miljøkatastrofe, jf http://www.eea.europa.eu/highlights/nuclear-accident-in-japan-where .

 2. Jimmy Flindt siger:

  Dagens DR nyhed under overskriften “De bygger et lille Danmark efter tsunamien”, jf referencen

  http://www.dr.dk/Nyheder/Udland/2012/01/28/122541.htm

  synes at bekræfte Samsø, VE akademiets og hermed Danmarks, store indflydelse i Japan, jf min første kommentar ovenfor den 7. januar 2012.

  Tusind tak Samsø!

Leave a comment

All fields marked (*) are required