Open Close

Hvad er et RE:NEW01 indspark ?

Hvordan kan vi forny på en bæredygtig og indsigtsfuld måde?

Vi skaber med Renew 01 et møde mellem fornyere fra forskellige sektorer og brancher.

Vi inviterer til en 1-dags rejse i udforskningen af de behov, udfordringer og muligheder, vi står over for i det 21. århundrede.

Konferencen er motiveret af en samfundsmæssig og global nødvendighed for innovation og fornyelse, der presser sig på i form af udfordringer som økonomisk krise, befolkningstilvækst, klimaforhold samt et følt tab af værdier, mening og tilhørsforhold.

Det virker ikke mere meningsfuldt at gøre mere af det samme.Renew 01 har rødder i et mangeårigt arbejde med lederskab og fornyelse, ikke mindst med at anvende Teori U i udfoldelsen af organisatoriske processer.

Konferencens intention, opbygning og flow er funderet i U-tilgangen – og dagen udgør den undersøgende, fordybende og samskabende rejse, som U’et indbyder til.Konferencens talere og workshops afspejler en mangfoldighed af erfaringer med og tilgangsvinkler til fornyelse.

Fællesnævneren for dem er, at de er fornyere. Fornyere som vækker til inspiration for andre.

Hurtig tilmelding

Forandringer kommer altid! – det er ikke det, som er spørgsmålet. Det er hvordan vi involverer os i at forme det nye.

Vi står midt i en vidtrækkende krise, som berører os alle. Krisen kalder på at – erhvervslivet såvel som det offentlige, individ såvel som kollektiv – er med til samlet at skabe de innovative løsninger, der løfter os videre fra denne situation.

Hvordan bidrager vi til at skabe en mere bæredygtig og balanceret økonomi? Hvordan styrker vi vores demokrati? Hvordan opmuntrer vi en kultur, der fremmer den enkeltes muligheder for at forbinde til den livsbane, som udfolder livet på en meningsfuld vis?

Konferencen Renew 01 stiller ind på disse spørgsmål ved at tilbyde et åbent og kreativt forum, hvor fornyere fra forskellige sektorer og brancher får mulighed for at lade sig inspirere af – og kombinere indsigter og erfaringer – og at give forskellige bud på, hvordan vi møder fremtidens udfordringer.

glæder os til at kunne mødes i København.

2 comments

  1. Jimmy Flindt siger:

    Bilka tilbyder nu både solceller (incl. monterring) og husstandsmøller til fordelagtige priser, jf nærmere herom på folkecentrets hjemmeside http://www.folkecenter.dk/dk/news/int/koeb-solceller-i-bilka/ .

  2. Jimmy Flindt siger:

    Årets bil er grøn, jf DR nyhederne i dag kl. 18:57: http://www.dr.dk/Nyheder/Penge/2012/03/05/184441.htm .

Leave a comment

All fields marked (*) are required