Open Close

IMPLEMENT

Samsø Energiakademi deltager  i opstartskonferencen til et nordisk projekt – Implement. Projektet handler om at udvikle og udnytte biogas, så der skabes arbejdspladser og vækst på tværs af de tre skandinaviske lande Norge, Sverige og Danmark. Alle tre lande arbejder med biogas og har erfaringer på forskellige områder, der med fordel kan deles med andre.

Fra Danmark deltager Skive, Lemvig og Samsø kommuner samt Samsø Energiakademi –  fra Vestsverige og Norge deltager der 27 kommuner. Projektet er finansieret af EU og Region Midtjyllands Vækstforum med et samlet budget på 16 mio. kr.

Et vigtigt element i projektet er borgerinddragelse og vidensdeling. Samsø Energiakademi har stor erfaring med at inddrage borgerne i processerne, det er meget interessant for de andre partnere i projektet. Energiakademiets skal stå for at opsamle erfaringerne om implementering af biogas i en digital vidensmanual.

 

1 comment

  1. Jimmy Flindt siger:

    Blot for at gøre opmærksom på dagens DR nyhed under overskriften ”Elbilerne kommer!”, jf referencen http://www.dr.dk/P4/Kbh/Nyheder/Koebenhavn/2012/03/16/150518.htm&regional

Leave a comment

All fields marked (*) are required