Open Close

Samsø på Japansk

Japan kigger rigtig meget på hvad der foregår i Skandinavien på energiområdet. Samsø har de sidste 10-15 år haft besøg af en række japanske gæster der ville vide mere om vedvarende energi-ø projektet.

Nu er tegneserien Energy Island udkommet på Japansk. Tegneserien af Allan Drummond udkom sidste år på engelsk. Tetsuji som er journalist fra Tokyo fik tegneserien med hjem fra Samsø da han deltog i Next Pracsis konferencen på Energiakademiet. I forbindelse med 1 årsdagen for Tsunami og ulykken på Fukushima atomkraftværket og i  forbindelse med Søren Hermansens besøg og oplæg på en konference for den nystiftede Japan Renewable Energy Foundation i Tokyo udkom tegneserien som et glædeligt signal om at der er alternativer til atomkraft.

Journalist Iida Tetsuji sendte en tekst med et link  brug google translate

1 comment

  1. Jimmy Flindt siger:

    Endnu engang stor tak til Samsø Energiakademi og dets medarbejdere for at skabe positiv opmærksomhhed omkring Danmark og udnyttelsen af de vedvarende energikilder i et fjernt land som Japan. I gør Danmark ære.
    Jeres indsats kan på sigt vise sig at være mindst ligeså værdifuld for Danmark og for det globale miljø som ulandshjælpen. Tænk blot på betydningen af H.C. Andersens eventyr for Danmark i et kæmpe land som Kina. I formår at gøre Danmark kendt for noget med substans for det globale miljø og hermed for klodens fremtid, og som samtidigt appellerer til samarbejde og fred mellem folk. Det er noget som alle danskere kan være stolte af. Det burde danske regering og folketing tage langt mere alvorligt.

Leave a comment

All fields marked (*) are required