Open Close

Naturtjek og Energihytter

Det er sommer og i den forbindelse kommer danskerne mere ud i naturen. Danmarks Naturfredningsforening har indledt et såkaldt citizens science-projekt ved navn Naturtjek, som handler om at kortlægge den danske biodiversitet. Borgerinddragelse er helt essentielt for projektets succes idet projektets omdrejningspunkt er en app, hvor borgere registrerer deres observationer i naturen. Biodiversitet en indikator for den mængde forskelligt liv, der findes indenfor en hvis ramme – “biosfære” og arternes forhold til hinanden.  En høj biodiversitet er således udtryk for, at mange forskellige arter lever på et givet areal.

11541308_10153463349048117_373915288_n

Naturtjek handler om sandsyneligeheden for at finde en specifik art på et specifikt sted. Derved startet en naturskattejagt for familier og folk rundt omkring i Danmark. Læs mere om projektet Her.

Vi er på Energiakademiet opsatte på at få kortlagt vores biodiversitet og vil derfor invitere på en overnatning i vores energihytter mod et naturtjek på området samt en historie om jeres overnatning til vores hjemmeside.

Skriv til for spørgsmål.

De to hytter man kan låne i løbet af sommeren

De to hytter man kan låne i løbet af sommeren

2 comments

 1. ulla ch wiese siger:

  Så flot arbejde ,i laver men prøv også at gøre lidt mere folkeligt så os der bor på øen fast også bliver indvolveret mere i arbejdet

  • Mads Hermansen siger:

   Hej Ulla Tak for ordende, Hvad tænker du vi skulle gøre for at involvere dig?
   Der er jo tiltag man kan engegere sig her på øen, men det kræver man opsøger det.
   Håber at hører fra dig.

   Mads Hermansen

Leave a comment

All fields marked (*) are required