Open Close

Spændende besøg på energiakademiet

For 2 år siden blev jeg inviteret til at deltage i en dialog omkring, hvad bæredygtighed er på andre parametre end teknologi, økonomi eller klimaforandringer. Jeg blev inviteret af Sonja Ohlsson fra verdensuniversitetet Brahma Kumaris i København. Vi var 10 forskellige inviterede og vi skulle både i dialog og meditere. Ingen af delene var nyt for os, der medvirkede. Det, der var nyt var organisationen Brahma Kumaris i København. Jeg anede ikke, hvilken verdensomfattende de har og hvilke tiltag og opgaver de udfører rundt om i verden. Jeg vidste heller ikke, at de har en stor rolle i COP-møderne, hvor de b.la tilbyder meditation. Da Sonja ringede og fortalte, at både hende og Golo Pilz gerne ville komme til Samsø og holde et oplæg om Brahma Kumaris tænkte jeg – hvorfor ikke? Andre livsmåder og alternativ energi ville være intressant at høre mere om. Derfor slå Energiakademiet dørene op for at dufte til helt anderledes himmelstrøg.

Pris: 100 kr – Kaffe – eller et glas vin – Betales ved døren kontant eller swipp
Sted: Samsø Energiakademi – Strandengen 1 Ballen – 8305 Samsø”
Ring hvis du vil vide mere om møderne 87921011

Kontaktperson: Malene Lundén

Se deres Miljø tiltag

Brahma Kumaris Åndelige Verdensuniversitet anerkender menneskets iboende kerne af godhed. Universitetet underviser i en praktisk meditationsteknik, som hjælper en til at forstå sine indre styrker og værdier.

Vi er en global familie bestående af alle slags mennesker, som har forpligtet sig til åndelig vækst og personlig transformation, idet vi tror på, at det er af afgørende betydning for at skabe en fredfyldt verden.

Vi ser udfordringerne i en verden i hastig forandring og søger at nære den globale familie ved at fremme åndelig forståelse, lederskab med integritet og samarbejde for en bedre verden.

I aften vil vi opleve en præsentation af Golo Pilz, meditationslærer fra Tyskland, som arbejder med solenergi på Brahma Kumaris hovedcenter i Rajasthan, Indien. India Oneer et stort soldrevet kraftvarmeværk med over 700 specialdesignede solparaboler, der kan levere 1 MW el og 150 MW varme – nok til at forsyne de ca. 20.000 beboere på området. Han er med i Brahma Kumaris’ delegation ved FN’s årlige klimakonferencer verden over, og taler bl.a. ved paneldebatterne.

Leave a comment

All fields marked (*) are required