Open Close

Fra Bæredygtighed til overflod

Skrevet af vores gode ved og professor Jay Friedlander fra college of Atlantic

AR-308119997

I 1987 tilbød FN Brundtland Kommissionen følgende definition af bæredygtig udvikling, ” Udvikling , som opfylder de nuværende generationers behov uden at kompromittere fremtidige generationers muligheder for at opfylde deres egne behov . ” Bæredygtighed har vist et stærkt koncept , som er infiltreret i samfundet på alle niveau – fra vaskemidler til investeringsporteføljer til klimaændringerne.

Skærmbillede 2016-01-07 kl. 14.16.11

Vaghed og usikkerhed er manges bekymring, når der ønskes omstilling i forhold til vores liv og arbejde i et mere bæredygtigt perspektiv. Mange  samfund og virksomheder, ønsker bæredygtighed og kæmper for at gøre fremskridt ; mens mange nævner ekspansive mål for forbedring af den sociale , miljømæssige og økonomiske velfærd , er det uklart, hvad disse mål betyder, eller hvordan der skal handles.

Nylige undersøgelser af erhvervsledere viser, at to tredjedele mener, at bæredygtighed er vigtigt for deres virksomhed , kun 10 procent føler, at de er fuldt klædt på til hvordan det tackles og bliver handlet bæredygtigt.

Læs artiklen

Leave a comment

All fields marked (*) are required