Open Close

(Dansk) Bogen kan bestilles hos landets boghandlere

Sorry, this entry is only available in Danish.

4 comments

 1. Jeg har med stor fornøjelse læst bogen. Beretningerne om de fællesskaber der sammen forvalter ressourcer – fælledskaber har givet mig meget inspiration.
  Forvaltningen af fælles ressourcer kan i mine øje sagtens perspektiveres til meget andet end energi.

  Jeg vil driste mig til at sige at fælledskaber kan give Samsø et løft indenfor mange sektorer. Tag bare vores infrastruktur/ transport – hvad med at se vores livline færgen som et fælledskab

  Vi skal væk fra den kontraktstyrede mistillidsdagsorden der råder nu med færge selskabet – lad os selv forvalte vores livliner til fastlandet i et tillidsbaseret fælledskab i stedet 🙂

  Måske kan skrappe myndighed i teknisk forvaltning også skifte rolle fra statsautoriseret “politimand” til møderum for en mere åben tillidsbaseret forvaltningen af fællederne bymiljø, naboskab, natur og meget mere.

  Godt nytår

 2. Bogen bliver i dag, d. 3. januar 2012, præsenteret på bloggen:
  http://gallerisvinestien.dk

  Venlig hilsen
  Knud Bjarne Gjesing

 3. Jens Schou Rønnow Pedersen says:

  Jeg læste i dag i månedsmagasinet Naturlig Energi, der er medlemsblad for Danmarks Vindmølleforening, en kort anmeldelse af denne bog som jeg vil ud at købe på mandag!

  Jeg har tidligere hørt Søren Hermansen tale til et foredrag om Samsø Energiakademi. Det var spændende og meget interessant. Og jeg har ind til videre læst Tor Nørretranders’s bøger “Civilisation 2.0” og “Grønt lys for en anden verden”. Grønt lys… har jeg ind til videre læst to gange og skal helt sikkert snart læse den igen :o)

  Det kunne være super hvis I to, Søren og Tor vil lave et foredrag eller noget andet sammen, gerne i Aarhus – verdens hovedstad for vindenergi – hvor jeg tilfældigvis bor ;o)

  Jeg vil i alt fald glæde mig til at læse bogen på mandag.

  Go´ vind!
  – Jens

 4. Jeg har refereret til denne skønne bog i klummen i 24 Timer i dag samt i mit blogindlæg på http://www.groenlivsstil.blogspot.com – Velskrevet og interessant.

Leave a comment

All fields marked (*) are required