Open Close

(Dansk) Samsø Energiakademi med i Energiforliget

Alt skulle gerne være en leg

 

3 comments

 1. Et stort og velfortjent tillykke.
  Jeg glæder mig til at arbejde med på at realisere den Fossilfri Ø.

  Søren Stensgaard, Samsø Kommune

 2. Gy Larsen, Teknologirådet says:

  Tillykke med de gode penge og anerkendelsen af jeres arbejde på Samsø!!

  Gy Larsen, Teknologirådet

 3. Jimmy Flindt says:

  I ønskes alle et stort tillykke med pengene på Energiakademiet, som forhåbentlig vil gavne og give jer arbejdsro til at fortsætte det langsigtede arbejde med at gøre Samsø fuldstændig fossilfri. I har virkelig fortjent at komme med i energiforliget som anerkendelse for jeres fantastiske arbejde!

  Jeg benytter lige lejligheden til at henvise til artiklen ”Gør transportområdet til en politisk yndling” af Lars Aagaard den 13.02.2012 på Vedvarende Energi’s hjemmeside http://www.ve.dk/dansk-og-international-politik-/item/732 .

  For så vidt angår muligheden for anvendelse af de vedvarende energikilder (sol & vind mv) med tanke på Samsøfærgen benyttes desuden lejligheden til at henvise til oplysningerne om montering af 2 små vindmøller i forstavnen på færgen Stena Jutlandica og de hermed opnåede besparelser på olieforbruget, som beskrevet i DR Nyhederne P4 den 22. juni 2011:

  http://www.dr.dk/P4/Nord/Nyheder/Frederikshavn/2011/06/22/145657.htm

  Endelig benyttes lejligheden til at henvise til den australske sol- og vinddrevne turistfærge Solar Sailor, der benytter både sol- og vind til fremdriften http://www.solarsailor.com.au/ .

Leave a comment

All fields marked (*) are required